BJALBO TRADGARD (GENERAL)

Allrestaurants - BJALBO TRADGARD - Skänninge, SWEDEN

Address: Bjälbo Trädgård AB, 59691 Skänninge, SWEDEN
Phone: +4614243050 Mobile: * Fax: *
Website: http://bjalbotradgard.se Email: *

Bjälbo Trädgård AB:s mål är att kunna erbjuda god matpotatis med hög kvalitet och fin skalfinish, från mitten av augusti till början av juni. Du hittar vår matpotatis, vanligtvis i lösvikt, i butik under vårt eget varumärke; Bjälbo Trädgård.

Vi odlar ett tiotal olika sorter. Av dessa sorter är det bara King Edward som är mjölig, de övriga är mer eller mindre fastkokande. Asterix skiljer sig från de andra sorterna då den har rött skal. Att vi har så många fasta sorter beror på att de olika sorterna har olika tidighet i skörd samt klarar lagring olika bra.Var sort har sin tid så att säga. Vi börjar säsongen med Birte, Gala och Michelle som är tre tidiga sorter. Gala och Michelle fortsätter vi med fram till jul. Då börjar vi med Alexia och Melody istället som finns kvar under hela våren.

Allrestaurants - BJALBO TRADGARD - Skänninge, SWEDEN Allrestaurants - BJALBO TRADGARD - Skänninge, SWEDEN Allrestaurants - BJALBO TRADGARD - Skänninge, SWEDEN Allrestaurants - BJALBO TRADGARD - Skänninge, SWEDEN Allrestaurants - BJALBO TRADGARD - Skänninge, SWEDEN
x
X