KOMPAKT (GENERAL)

Allrestaurants - KOMPAKT - Grad Pazin, CROATIA

Address: Lindarski kriz 99h, Grad Pazin, CROATIA
Phone: +38552640005 Mobile: * Fax: *
Website: http://kompakt.hr/ Email: *

Poduzeće “Kompakt” d.o.o. osnovano je 1997. godine sa sjedištem u Pazinu i u okviru svog poslovanja na temelju dugogodišnjeg iskustva pružamo usluge prodaje ugostiteljske opreme renomiranih proizvođača, usluge transporta, montaže i edukacije osoblja te servis ugostiteljske opreme.

Pružamo Vam mogućnost nabavke vrhunske ugostiteljske opreme te profesionalne opreme za hotele, restorane i trgovine kojima će pravilno i sigurno održavanje, pripremanje, posluživanje i konzumiranje hrane i pića biti zajamčeno.

Kuhinjska i termička oprema provjerene kvalitete stvorena je s ciljem da zadovolji specifične potrebe profesionalnih ugostitelja s posebnim naglaskom na sigurnost i pouzdanost. Profesionalne pećnice iz naše ponude su standardnih dimenzija kompaktnog dizajna uz vrhunsku profesionalnu izvedbu.

Ukoliko želite svoj objekt opremiti visokokvalitetnom opremom za ugostiteljstvo, obratite nam se s povjerenjem! Naša duga referentna lista dokazuje da su nam kvaliteta i Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu!

Allrestaurants - KOMPAKT - Grad Pazin, CROATIA Allrestaurants - KOMPAKT - Grad Pazin, CROATIA Allrestaurants - KOMPAKT - Grad Pazin, CROATIA Allrestaurants - KOMPAKT - Grad Pazin, CROATIA Allrestaurants - KOMPAKT - Grad Pazin, CROATIA
x
X